Penon del Lobo (på svai rett ved Marina del Este)

Morgengry
Bjerkås, Bård & Gry Enger
Thu 19 Jun 2014 18:43
Hei!

Fin seilas i dag….. dvs. vi har måtte bruke jernhesten i hele dag! Den vinden som kom, ble rett i mot og var så og si ikke tilstedeværende. Så vi har vasket litt båt, filosofert litt over gjestene som kommer og hvor vi skal ankre opp. Ser at vi selv er blitt litt tøffere på ankring, på eget anker, etter en tur til Caribean :-) Det er jo veldig bra, og myyye billigere!

Så her ligger vi rett utenfor en marina som vi har vært i før. Jeg husker den som en koselig liten marina med en «haug» med restuaranter på kaien. Bård husket den som en marina hvor vi haiiet i, måtte vaske hele den ene skutesiden, pga. at capitaniakaien hadde «fenderlister» som svertet av og gjorde hele skrogsiden vår svart! Begge deler er nok riktig, men sistnevnte er nok mest «traumatisk»…. ;-)

Så nå ligger vi her, rett utenfor en badestrand, og nyter friheten det å ligge på svai. Vi gjorde det forrige natt også! Og noe av friheten med å ligge på svai er at man kan ta et morgenbad! Men du-og-du hvor kaldt det var! Kjentes ut som 12 grader….!! men det var sikker 18-20, kan umulig ha vært særlig mer! For min del ble det med vask av bena og lårene! Bård stod galant unna :-)) Tørr kommentar er som følger: vi er for godt vant! ….. …… ;-))